Cliënt ervaringen

CLIËNTEN AAN HET WOORD

Sinds de bijzondere ervaring van mijn dochter met Adriënne heb ik mijn dochter weer terug. Ik zie een rustige, vrolijke en open meid. Kortom; gun jezelf een Adriënne.

Lieneke

Elke keer als ik bij Adriënne ben geweest voel ik me lichter en is er weer ruimte in mijn lijf en hoofd. Alsof de extra ballast die ik heb verzameld weer op de juiste plek terecht is gekomen. De healing helpt me op een fijne en zachte manier om te kijken naar problemen in mijn leven. Maar ook naar de fijne energieën die er zijn. Daarbij heeft Adriënne zelf een heel fijne manier van werken. Altijd vanuit respect en afgestemd op mijn behoeftes. En is ze ook nog eens een fijne en warme persoonlijkheid. Waarbij ik dus telkens met een rustige glimlach op mijn lippen de deur uit stap.

Sandra

Bij Adriënne voelde ik me direct op mijn gemak zodat ik heel open en duidelijk mijn probleem kon voorleggen. Zij pikte dat heel makkelijk op, vroeg de juiste dingen en dat maakte de zaak voor mij weer helder. Zij nam veel spanning bij mij weg! Na slechts 1 consult voel ik mij een stuk beter in mijn vel en heb wat heel nuttige tips gekregen. Adriënne FeelGood noem ik haar nu.

Atte

Ik heb Adriënne ooit ontmoet tijdens de markt bij de Kaaij in Nijmegen. Spontaan dacht ik laat ik eens een behandeling bij haar nemen. Ik stond er heel open in en had niet verwacht dat ik het zo fijn zou ervaren. Zij sloot meteen heel fijn bij mij aan. Ik had op dat moment grote uitdagingen in mijn leven. Ik heb borstkanker gehad en had qua operaties en behandelingen nog veel te doen. Ook had ik veel gedoe binnen mijn familie en zat het bij mij intern ook niet echt lekker wat zich weer uitte in mijn relaties en had ik veel paniekaanvallen. Ik heb zo ontzettend veel steun ervaren in haar manier van begeleiden / behandelen. Ze is recht door zee, heeft veel kennis en is verder ook een heel fijn mens. Als ik op mijn tandvlees liep ging ik altijd met opgeheven hoofd, hernieuwde energie en nieuwe inzichten de deur uit. De manier van meedenken, ruimte geven, energie opladen en mij serieus nemen in de dingen waar ik tegenaan loop heb ik echt als heel fijn ervaren. De pakt meteen de kern waar het over gaat en dat maakte ook wel dat ik bepaalde dingen vol kon houden waar ik alleen voor stond. Als ik voel dat ik het weer nodig heb, zoek ik haar weer op. Ze is makkelijk te bereiken en er kan ook snel een afspraak gemaakt worden. Ik ben haar zeer dankbaar en blij dat ik haar toen heb ontmoet.

Ezra

Recent ben ik twee keer bij Adriënne geweest en zo enthousiast over haar hulp en inzichten dat ik dat meteen wil delen. Allereerst is het heel fijn dat ze alle rust en tijd neemt om te horen waar ik mee zit. Vervolgens neemt ze van cruciale personen in mijn leven weer hoe ze zich tot mij verhouden en wat ik het beste kan doen of laten om meer harmonie te krijgen. Dat is echt zo ontzettend fijn! Het meest bijzondere vind ik nog dat zij dingen waarneemt bij mensen of weet van hen die ik van te voren niet verteld heb. Zo gaaf! En dat leidt mede tot hele passende inzichten en adviezen. Ik verlaat echt verlicht en vol vertrouwen haar praktijk. En heb weer zin in het leven!

Erik

Bij Adriënne vind je een heel goed luisterend, liefdevol en aandachtig oor die met je meedenkt en voelt. Ik vind er moed, hoop en kracht. De energie die wordt schoongemaakt en gegeven maakt dat ik er weer opgeladen vandaan kom en mijn verdriet weer even een plekje krijgt.

Rianne

Eens in de zoveel tijd een APK’tje bij Adriënne! Ik raad het iedereen aan. Ik stap binnen met een vol hoofd en loop even later naar buiten met ruimte. Ruimte in zowel mijn hoofd als lichaam. Het bezoek is meer dan alleen de behandeling. Adriënne neemt echt de tijd, luistert, geeft een prettige vibe en het is ook nog eens gezellig!

Anne

Integere healer met heldere readings waardoor je inzicht krijgt en je energie weer in balans komt. Omdat Adriënne veilig, rustig en geaard voelt heb ik al vele mensen naar haar toegestuurd. Zij waren allemaal enthousiast en dankbaar voor de tip. Iedereen blij en geholpen, wat wil je nog meer?!

Bepke

Na een periode van paniekaanvallen en redelijk wat doktersbezoeken, in contact gekomen met Adriënne. Een hele warme, lieve, nuchtere vrouw. Na 1 sessie geen paniekaanval meer gehad. Rust en ontspanning zijn ervoor in de plaats gekomen.

Hannah

Ik heb voor het eerst kennis met jou mogen maken in de praktijk in Nijmegen op 16 juni vorig jaar. Het was een prettig en open gesprek maar bovenal een bijzondere ervaring. Er gaat een soort serene rust van jou uit en dat is een prettig gevoel. Je vertelde me dingen die je niet kon weten en zat direct raak. Inmiddels ben ik drie keer in jouw praktijk geweest en het voelt iedere keer weer als een oase van rust en sereniteit. je bent een prachtig mens met leuke humor en ik kan het iedereen aanraden.

Berry

Met een druk gezin, een baan en alles wat daar nog bij komt in het leven, loop ik wel eens over. Ik voel dan helemaal geen ruimte meer. Dan is mij alles even teveel. Een aantal keren heb ik op dat soort momenten bij Adriënne aangeklopt voor, zoals zij het noemt, ‘een schoonmaak’. Zo ervaar ik het ook. De eerste keer had ik zelfs het gevoel alsof ik door een wasstraat was geweest, alle ballast was snel verdwenen. Wat Adriënne precies doet is me niet helemaal duidelijk. Ik onderga het gewoon met het volste vertrouwen in haar. Ze straalt rust uit en vooral een enorm gevoel van acceptatie. Adriënne voert haar behandeling uit, onderwijl praten we wat, ik brul er een potje bij, het is goed.

Annemarie

Adrienne heb ik leren kennen als een rustig persoon. Haar analytisch vermogen en het zonder oordeel weergeven wat ze ervaart, geeft persoonlijk inzicht en herkenning. In een periode waarbij het voor mij lastig was om mijn energieniveau in balans te houden, heeft Adrienne mij een persoonlijke healing gegeven. Hierbij kwam ik in mijn innerlijke kracht. Haar oprechtheid geeft vertrouwen. Tevens heeft Adrienne mij op afstand een healing gegeven toen ik plotseling een heftige griep had. Direct na deze healing voelde ik me weer fit en de spierpijn en maagklachten waren verdwenen. Adrienne bedankt !

Marian

Ik voel me geestelijk vele kilo`s lichter, alsof er lasten van me af zijn. De zaken waar ik in mijn leven mee te “dealen” heb, voelen hanteerbaarder. Ik heb meer energie, voel me vrijer en blijer. En ik ben mij bewuster van mijn lichaam, mijn omgeving en het moment.

Anja

Als ondernemer ben ik dagelijks bezig om vele bordjes op palen aan het draaien te houden. Soms dreigen bordjes wel eens te vallen, wat natuurlijk stress oplevert. Daardoor wordt het risico van vallende bordjes nog groter. Tijd om even langs Adriënne te gaan. Met een healing verdampt de stress als sneeuw voor de zon. Met zelfs het gevoel dat er weer meer bordjes bij kunnen, loop ik relaxed weer de weken tegemoet. Ik ervaar Adriënne als een soort stress APK voor de ziel.

Paul